Kattavat kiinteistöpalvelut Oulussa ja Kempeleellä

Yhteydenotto
kiinteistöpalvelu

Kone ja Viherpalvelu on monipuolisia kiinteistöpalveluja tarjoava kiinteistöhuoltoyritys. Palvelemme tasapuolisesti yksityisiä henkilöitä, yrityksiä sekä taloyhtiöitä. Olemme tunnettu tekijä Oulun ja Kempeleen alueella, missä olemme toimineet asiakkaidemme hyväksi jo 20 vuoden ajan. 


Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin tarjoamiimme kiinteistöpalveluihin. Hyppää kiinteistöhuollon maailmaan, ja jätä tarjouspyyntö!

Palvelut haluamallasi tavalla räätälöitynä

Kone ja Viherpalvelun työntekijät ovat käsistään käteviä taitajia. Me nautimme haasteista, eikä meillä mene sormi suuhun vaikeimpienkaan tai yllättävästi ilmaantuvien ongelmien ja tehtävien edessä. Tästä syystä saatkin meistä osaavan ja luotettavan partnerin, jolta onnistuu erilaiset toimeksiannot laidasta laitaan. Olemme myös erittäin oma-aloitteisia ja aidosti kiinnostuneita kiinteistösi hyvinvoinnista. Kaikki palvelumme voidaan räätälöidä tarpeittesi mukaan; halutessasi saat meistä ympärivuotisen kumppanin kiinteistösi ylläpitoon tai vain kertaluonteisen avustajan pienemmän askareen hoitamiseen.

Kiinteistöpalvelut yksityisille

Meiltä saat monimuotoista apua omakotitalollesi tai vaikka kesämökillesi. Voit käyttää palveluitamme säännöllisesti tai kertaluontoisesti. Tee kanssamme esimerkiksi sopimus talven varalle lumenauraushommiin, jotta pääset aina varmasti autolla liikkeelle. Voit myös kutsua meidät apuun talkoohommiin tai jättää kaikki talkootehtävät meidän huoleksemme! 


Yksityisille tuotettuja kiinteistöpalveluita ovat muun muassa:

 • aidan leikkaukset
 • rännien puhdistukset
 • pihasiivoukset
 • lumen auraukset
 • metsän raivaukset

Kiinteistöhuoltoa taloyhtiöille

Hyvin hoidetusta kiinteistöstä hyötyvät niin asukkaat ja taloyhtiö kuin isännöitsijäkin. Kiinteistöhuollon hankintaprosessi lähtee aina liikkeelle perusteellisesta kartoituksesta, joka tehdään paikan päällä huoltokohteessa. Näin pystymme ottamaan huomioon jokaisen kiinteistön ja piha-alueen erityisominaisuudet sekä muut huoltopalveluihin mahdollisesti vaikuttavat tekijät. Yksilöllisen arvioinnin pohjalta on mahdollista antaa realistinen hintatarjous, ja sen perusteella voidaan myös sopia huoltosopimuksen yksityiskohdista. 


Taloyhtiöissä huoltotoimenpiteet koostuvat pitkälti seuraavista tehtävistä:

 • pihasiivoukset
 • lumen auraukset
 • hiekoitukset
 • aidan leikkaukset
 • pienet rakennus- ja korjaustyöt
 • nurmikoiden teko ja huolto

Kiinteistöpalvelut yrityksille

Kone ja Viherpalvelu tarjoaa yrityksellesi kiinteistön yleishoitoa ja -valvontaa sekä ulkoalueiden hoitoa ja teknistä ennakkohuoltoa. Huoltopalvelumme takaavat kiinteistösi päivittäisen toimivuuden, käytettävyyden, mukavuuden sekä turvallisuuden. Varmistamme myös, että viheralueet pysyvät kunnossa. Yrityksesi kiinteistöhuoltajana saat meistä myös luotettavan urakoitsijan rakennusajan tehtäviin, kuten aurauksiin.

Soita tai lähetä viesti

Tutustu Kone ja Viherpalveluun, ja tilaa kartoituskäynti. Voit soittaa meille puhelimitse, lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä sivustolta löytyvän lomakkeen avulla.

Kaikki yhteystiedot